Historie

I 1996 overtog Kirsten og Preben Wendorff Østerhed Bageri, der har ligget i Faaborg siden 1900.

Vi havde fra start et helt klart mål, at give Fynboerne et godt brød, bagt med ordentligt håndværk – en mission vi siden da har sat højest. I 2005 ændrede vi bageriets navn til Wendorff – Kronen på bagværket, da vi ved, at det bageriet står for nu, er noget vi har skabt og derfor også gerne selv vil ligge navn til. I 2007 åbnede vi en ny afdeling i Odense, med stor succes. Pladsen blev dog for trang, og i 2010 flyttede vi vores lille bageri fra Gravene, over gaden til Asylgade. I 2011 var det produktionens tur til udvidelse, med et stort nyt bageri i Svendborg. Ekspansionen og successen forsatte i 2014, hvor vi åbnede endnu et bageri i Odense – denne gang i på Hjallesevej. Vi ved nu med sikkerhed, hvor glade Fynboerne er for godt brød!

Vi mener at have skabt et bageri, der holder det stolte fags dyder i hævd, men med moderne tankegang. Vi ønsker fortsat at være en dynamisk virksomhed, der holder fast i traditionerne, men som også er nyskabende i forhold til produktsortiment og tidens trend.

Preben har rødder i det sønderjyske og blev i 1985 også udlært der. Som bagermester holder Preben altid fagets stolte traditioner i hævd. Med sin dedikation til det værdige brød, lever han for sit fag og værner altid om den fortsatte udvikling omkring det.

Vi hos Wendorff, arbejder sammen for at skabe den bedste oplevelse for vores kunder – både i råvarer, kvalitet, og betjening!