Bagværket

Alt brød der forlader bageriet har været i hænderne på kyndige fagfolk, der er traditionerne tro, og som ved, hvad de laver. Hvert brød er unikt og vil aldrig kunne laves på store fabrikker. Det kræver nemlig fornemmelse for dejen, og en menneskelig hånd at styre dejen i den helt rigtige retning. Dejen skal i dygtige hænder. Hver gang.
Alt er lavet fra bunden – også vores surdeje, som er basis for store dele af vores produktion. Surdejene bliver passet og opfrisket hver dag – hele året rundt. Preben er selv tidligt oppe, selv i juledagene og nytårsmorgen, uanset vind og vejr, for at pleje surdejene, hvor butikkerne har lukket.
For-arbejdet er væsentligt og intet kan forceres, i den langsommelige proces det er, at fremstille det perfekte brød.
Det kræver tålmodighed, tid, og så lidt mere tid – men så fornægter resultatet sig heller ikke.

Vi går nemlig ikke på kompromis, og tager ingen smutveje.